2015. november 6., péntek

Tizenegyedik fejezet




– MI AZ? – SUTTOGTA RÉMÜLTEN LORENA.

23 megjegyzés:

  1. Most mit mondjak?
    Hogy tudsz te ilyen piszkosul jól írni? Hogy???!!!egy újabb izgalmas rész, nagyon tetszett.
    Ami a fejlécet illeti, ez már jobb, mint ami a kék volt, az sem volt olyan rossz, de ez biztosan jobb! ;)
    Csak így tovább, gyorsan hozzad ám azt a tizenkettedik részt! ;) :) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! ♥
      Az volt az első fejlécem! :D Ez meg a második.
      Hamarosan jön a következő fejezet!
      Örülök, hogy írtál!

      Törlés
  2. Huh... Nem tudom mit mondjak. Nagyon tetszik! Imádom!!! Csak úgy falom a sorokat!!
    Remélem, hogy a következő fejeztben lesz egy kis rész amit Lorena szemszögéből is leírsz.. Annyira kíváncsi vagyok, hogy mit érez, gondol!.. Iszonyatosan várom a következő részt!! Nagyon ügyes vagy!! Szépen fogalmazol!! Egyszerűen tökéletes az egész!!
    Ölel: Csenge <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! ♥
      A Lorena szemszöget úgy gondoltam, hogy akkor teszek ki pár fejezetet, ha befejeztem a történetet. Kiemelek majd fontos fejezeteket, amik érdekesek lehetnek az ő szemszögéből.
      Köszi, hogy írtál. :)
      Jacey

      Törlés
  3. Szia:)
    Még csak most találtam rá a blogodra, de eszméletlen. Nagyon tetszik a történet, csak így tovább. :) xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszi! Remélem, a továbbiakban is tetszik majd! :) :*

      Törlés
  4. szia!
    Ismét eszméletlenül fantasztikus részt olvashattam/olvashattunk!
    Nagyon élveztem minden sorát ..:)
    További jó írást!
    Szép hétvégét
    BezTina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm! ♥
      Örülök, hogy megint írtál! :)
      Jacey

      Törlés
  5. Szia!
    Nem is tudom mit irjak..Tegnap találtam meg a blogot a facebookra kiírt posztod által,amit 19:50 kor irtál ki.Nagyon érdekelt a blog és ezért rámentem és elkezdtem olvasni.Hajnali 1:45-ig olvastam,de megérte.Annyira jól irsz,a törtenet is nagyon jo..egyszerűen imadom az egészet.Csak így tovább és nagyon várom a következő részt! :)
    Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm, és örülök, hogy írtál! :) ♥
      Nemsokára jön a következő rész!
      Jacey

      Törlés
  6. Csodálatos Jacey!
    Repesek az örömtől, hogy vére hozzád is elérhettem, és részese lehetek az ötletes blogod vezetésének. Térjünk rá, hogy az én véleményem mi is valójában (nyugalom, nem fogom a blogodat kritikák hada elé állítani, )
    Szokásosan görgettem lefelé az egyik közösségi oldalon, amikor a blogod a szemem elé pattant, egy egyedi címmel. Nagyon megörültem, hogy a történet szereplői kitaláltak (mert őszintén, semmi kedvem nem volt a sablonos fanfictionökhöz), ezért rákattintottam a blogocskára. Szép, letisztult külsővel találkoztam, ami szerencsére nem volt agyon kódolva, mint bármely egyes blogok. Elolvastam a tartalmat, és be kell vallanom, hogy először bele se akartam kezdeni a történetedbe. A skizofrén lány, a gyógyintézetes sztori valahogy nem nyerte el a tetszésemet. De, valami kis apró, mindent jelentő jel arrafelé unszolt, hogy kezdj bele. Mivel lelkiismeretem a blogot nem tudta volna itthagyni, belekezdtem a fejezetek elolvasásába. Teltek az órák és a percek, a külvilág pedig sötétbe mélyedt körülöttem. Azt vettem észre, hogy a szám sarkában megjelenik egy apró mosoly, amely aztán kiszélesedett. Hihetetlen és leírhatatlan érzés volt egyszerre. A szereplők humora és személyisége megfogott , elkezdtem a történethez egyre erősebben és szorosan kötődni. Nevettem és mosolyogtam Lorena és Alexander beszélgetésein. Egyedi ötletek , amik gyakran a vigyorgáshoz vittek, de csupán a boldogságtól. . Viszont, nagyon tetszett az, hogy belevittél egy olyan önálló karaktert, aki nagyrészben egy hidegvérű gyilkos, a sztoriból következtetve, aki a bohócok alkatát örökölte, de a rossz formában.
    Azt hiszem, hogy ilyen különálló, és fantasztikus, összetett történetet még nem olvastam! Hatalmas gratuláció neked! Mikor befejeztem az olvasást, a sorok elfogytak, utána nem bírtam abbahagyni a mosolygást. Azért volt ez számomra furcsa, mert nem vagyok az a sugárzó lány, aki minden percét mosolygással tölti.. Végre valahára megláttam a tájképen a színes pontokat, és nem csak a feketéket láttam. Átéltem a sorokat, és a karakterekkel is ott voltam képzeletbe, és ez lenyűgözött. Furcsa, hogy kevés olyan iromány tud úgy megfogni, hogy órákig képes vagyok előtte ülni, és csak lapozgatni az oldalakat. A tied egy újabb olyan volt, hogy nem bírtam letenni, a körülöttem lévő dolgokra egyáltalán nem funkcionáltam. Hasonlíthatom a csillagokra és mondjuk a Holdra a történetet és magamat, de ez még ezeknél is szebb volt, hogy olvashatlak téged. Sokszor tépelődöm azon, hogy vajon vannak e még írók, akik ennyire meg tudják ragadni a figyelmemet. A legnagyobb függője lettem a blognak, pedig még el se akartam kezdeni. És most hol járok? Alig várom, hogy hozd a következő részt. Hatalmas kicsapongással fogadnám, ha esetleg a kezembe tartanám ezt a történetet, könyvként. Figyelj, jól tudom, hogy erre a mondatomra az lesz a válaszod, hogy na, én ebből nem vagyok elég jó (legalábbis én így gondolom, de ne mondd ezt kérlek. Mert közölje ezt az olvasóival az, aki csak kényszerből ír, a fantáziája pocsék, a fülszöveg sablon. Te pedig egy fantáziadús elmével megáldott írónő vagy, aki szívből csinálja ezt. A negatív kommentelők és a trollok , pedig csak azért tűnnek fel mindig, mert sose fognak arra a szintre elérni, mint te. Nem lesz kítűnő alapú történetük, nem fognak valakiért megtenni bármit is. De viszont neked nagy körben jár az érdem.
    Mert az, aki egy olyan ember mint én, megtudott nevetettni és mosolyogtatni, az tőlem csak díjakat kaphat és elismerést. Csak jól vésd az eszedbe, és ne add fel az álmaidat! Bődületesen jó író vagy, aki szeret írni, a maga szórakoztatására, és, hogy az olvasóinak örömöt szerezzen. Elhiszem, hogy nehéz egy ideig elfogadni olyannak, amilyen egyén lapul benned, de törj ki a sziklafalból, és lásd meg a jókat. De kevés ember van, akit kinevezve kiállítanak valahová, hogy mesélje el, valójában milyen tehetségget bír el ő. Meg fogod találni a saját utadat, és boldog leszel, lehet egy híres és furfangos íróként, akit emberek tucatja ismer és szeret. Ez a lényeg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Norina!

      Hú, hát nem is tudom, hogy mit írjak. :) Köszönöm ezt a terjedelmes véleményt! ♥ Többször is elolvastam, és én is mosolyogtam közben! :)
      Örülök, hogy megnevettettelek, és hogy megfogott a történet, pontosan ez a célom, hogy örömet szerezzek másoknak.
      Valóban úgy gondolom, hogy nem vagyok elég jó, de azt is gondolom, hogy még csak most kezdtem, és ha sokat tanulok, egyszer talán jó leszek! Mert még rengeteget kell tanulnom az írásról. Sokáig nem tudtam, hogy mi akarok lenni, de már az az álmom, hogy író legyek.
      Köszönöm, hogy írtál, nem is gondolnád, milyen sokat jelentenek nekem a soraid! ♥ Bocsi, hogy csak ennyit válaszoltam vissza, de nem találom a szavakat. Itt ülök, és mosolygok a gép előtt. :D
      Remélem, a továbbiakban is tetszeni fog a történetem! Nemsokára jön az új rész!

      Jacey:*

      Törlés
  7. Szia!:)

    Nos.. mit is mondhatnék? Talán azt, hogy irtózatosan egyedi a történeted, engem nagyon megfogott. És szerintem jól írsz :) Tetszik a történet. Nem kommenteltem mindenhova, de tudd, hogy az összes részt elolvastam, és nagyon kíváncsian várom már a következőt!!*-*
    És annyira várom már az első csókjelenetet!:))) Egyszerűen imádom!!*-*
    Ó,és feliratkoztam:) Csak így tovább!
    UI: Mikor jön a következő rész?:) És benne vagy egy cserében?

    Ölel,Luna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,ne haragudj nem tudtam máshova írni: www.lathatatlankotelek.blogspot.hu

      Törlés
    2. Basszus telóról véletlen kitöröltem az előző hozzászólásom, bocsi. Tudom, nincs cset. Egy perc, és kiteszlek. :)

      Törlés
  8. Szia! Van egy díjam számodra a blogomon, itt a link: http://szerkafenyszivok.blogspot.hu/2015/11/liebster-award-dij.html :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm szépen! ♥
      Ki van írva, hogy ne nagyon küldjetek díjat, mert én gonosz nem szoktam megcsinálni a feladatokat, de ezt lehet, hogy majd megcsinálom már. :)
      Köszi mégegyszer!

      Törlés
  9. Drága Jacey!

    Hú... nagyon félelmetes volt ez a rész, szinte rettegtem, hogy mi lesz, de hajtott a kíváncsiság, hogy vajon ki lehet ez az őrült. Rettentően izgalmas volt! Habár kicsit érdekesnek tartottam, hogy egy férfi kéz egy kemény csővel nem tudta megállítani a behemótot, de Lorena egy szimpla üveggel képes volt leteríteni. De ez már csak részletkérdés. :) Ez nem változtat azon, hogy nagyon tetszett ez a rész is és már rettentően várom a következőt! Kíváncsi lennék, hogy Lorena hogyan reagál az alkoholra. Kinézném a karakteréből, hogy gyorsan becsiccsent. :3

    Ölel,
    Dorothy L.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Dorothy!

      Örülök, ha izgalmasra sikeredett! :v
      Tudom, kicsit furcsa, hogy Lorena ütötte le, de elvileg Alexnak nem sikerült eltalálni a csővel, legalábbis olyan helyen, ahol kárt tehetett volna benne.
      Lorena meg úgy tudta leteríteni, hogy a pasi nem figyelt, és egy nagy üveggel fejbe verte. Mást nem tudtam kitalálni, úgy tudom, a fej érzékeny terület az ilyen kemény fickóknál is. Ha kitalálok jobbat, majd átírom. :)
      Persze, Lorena nem szokott inni, egy kis sör is megárt neki. :D
      Igyekszem hamar hozni nektek a következő fejezetet! :) ♥

      Jacey

      Törlés
  10. Szia! Ma kezdtem olvasni a blogod de mar a vegere is ertem remelem hamar lesz folytatas mar fel is iratkoztam gratulalok nagyon jol irsz es ne torodj a negativumokkal mert ha valakinek problemaja van veled az csak az o problemaja! Puszi😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm! Örülök, hogy írtál! :) Holnap vagy holnapután rakom ki az új fejezetet! ♥

      Törlés
  11. Kérlek nézdd meg az e-mail fiókod!😊

    VálaszTörlés